Τηλ.: 2310 739013


ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

image-167539-54148-sdc10245.jpg?1464613205044

Ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει η εταιρεία μεταφορών – μετακομίσεων Aetos trans στην Θεσσαλονίκη, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και υπερσύγχρονα ανυψωτικά οχήματα με δυνατότητας ανύψωσης από 26 έως και 30 μέτρα.
Τα ανυψωτικά οχήματα της εταιρείας ελέγχονται και συντηρούνται  ανά τακτά χρονικά διαστήματα από καταξιωμένους τεχνικούς του χώρου, έτσι ώστε κάθε ανύψωση αντικειμένων να γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι χειριστές των συγκεκριμένων οχημάτων διαθέτουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και την εμπειρία που χρειάζεται για τον χειρισμό τέτοιου είδους μεταφορών. Το γεγονός αυτό εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά κάθε αντικειμένου καθόλη τη διάρκεια της μετακόμισης. Επιπλέον ,για την εταιρεία Aetos trans  κάθε χώρος είναι προσιτός και κάθε αντικείμενο είναι δυνατό να μεταφερθεί με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος φθοράς ή καταστροφής του.

​Η εταιρεία Aetos trans εδώ και χρόνια προσφέρει υπηρεσίες μεταφορών – μετακομίσεων με ανυψωτικά οχήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με απόλυτή ασφάλεια και επαγγελματισμό και πλέον αριθμεί πολλούς ευχαριστημένους πελάτες που την εμπιστεύτηκαν για τις μεταφορές των αντικειμένων τους.